Concurs de Desen!

10/05/2018

Concurs de Desen pentru Copii!

Pentru că se apropie cu paşi grăbiţi frumoasa zi în care se sărbătoreşte copilăria şi ştim că avem copii talentați, clinica Pediatrica lansează pentru ei un concurs de DESEN cu tema Pediatru în imaginaţia mea”.
Între 10 și 26 Mai 2018, puteți înscrie desenul copilului dumneavoastră la adresa de e-mail pediatrica.s.popov@gmail.com  urmând ca pe întreaga perioadă a concursului să votați lucrările favorite pe pagina noastră de Facebook- Pediatrica.
Câștigătorii vor fi desemnați în cadrul galei de premiere, care va avea loc Vineri, pe data de 1 Iunie la ora 12:00 în incinta Clinicii Pediatrica.

Regulament:
1. Organizator:
«Concursul de desen pentru copii – tema “Pediatru în imaginaţia mea”  este organizat de clinica Pediatrica.
2. Locul de desfăşurare a concursului:
Concursul este organizat şi se desfăşoară în incinta clinicii Pediatrica este publicat pe pagina de Facebook Pediatrica. (www.pediatrica.md) Pentru a participa la acest concurs, este necesar să aveţi o adresă de e-mail validă un număr de telefon şi să furnizaţi nume/prenume reale.
3. Perioada de desfăşurare a concursului: 
Concursul de desen se desfăşoară în perioada 10-29 Mai 2018. În această perioadă se vor putea vota pentru creaţiile celor mici, ultima lucrare fiind acceptată la data de 26 Mai, ora 18:00. În data de 1 Iunie la ora 12:00 în incinta clinicii Pediatrica vom desemna câştigătorii în cadrul Galei de premiere după cum urmează:
premiul special pentru talent – în urma jurizării din partea administraţiei şi specialiştilor din cadrul clinicii Pediatrica
premiul de popularitate – în urma voturilor de pe pagina de Facebook
12 premii acordate prin tragere la sorţi

Rezultatele vor fi afişate pe data de 1 Iunie 2018 şi pe pagina de Facebook Pediatrica sau pe pagina www.pediatrica.md.

  1. Înscrierea în concurs:

Concursul se adresează copiilor din R. Moldova, iar participarea se va face cu ajutorul părinţilor. Prin urmare, pentru a participa la concurs, participanţii trebuie:
• Să aibă vârstă cuprinsă între 3 şi 7 ani;
• Să fie autorii desenului prezentat;
• Pe suport :Carton alb format A4,creioane colorate ,tehnica mixta , acuarele sau guaş .
• Să depună lucrarea la recepţia clinicii Pediatrica până la data de 26 Mai însoţită de datele de contact ale unui părinte: email şi număr de telefon;
• Opţional se pot înscrie trimiţând un e-mail cu subiectul „Concurs Desen” la adresa de e-mail: pediatrica.s.popov@gmail.com în care vor specifica: numele, prenumele reale, numele şi vârsta copilului participant, nr. de telefon, imaginea lucrării ataşate. Pentru validarea participării şi intrarea în etapa de jurizare si pentru expunerea lucrării în cadrul galei este necesar ca aceasta să fie depusă la recepţia clinicii Pediatrica până la data de 26 Mai 2018.
Fotografiile lucrărilor vor fi încărcate într-un album pe pagina de Facebook Pediatrica. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a lucrărilor ce nu respectă cerinţele concursului

Organizatorul consideră înscrierea la concurs ca o acceptare implicită a acestui regulament şi consideră orice date cu privire la participant adevărate şi corecte. În cazul descoperirii oricăror neconcordanţe referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare validă .
5. Dreptul de participare:
Poate participa la acest concurs orice copil cu vârsta cuprinsă între 3 şi 7 ani ce este reprezentat de persoana fizică care are vârsta minimă împlinită de 18 ani, indiferent de sex, naţionalitate sau religie. Prin excepţie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare.
6. Desemnarea câştigătorilor:
Premiul special pentru talent: Va fi jurizat de către administraţia şi specialiştii din cadrul clinicii Pediatrica şi va fi anunţat în cadrul Galei din 1 Iunie 2018.
Premiul pentru popularitate: Concurentul a cărui lucrare va primi cele mai multe voturi prin opţiunea Like, pe pagina de Facebook.

Premiul pentru 12 desene selectate prin extragere la sorţ în data de 01.06.2018 în incinta clinicii Pediatrica
Rezultatele concursului vor fi afişate pe data 1 Iunie pe pagina de Facebook şi pe pagina clinicii www.pediatrica.md De asemenea, participanţii câştigători care nu au participat la Gala de premiere vor fi contactaţi telefonic . Dacă persoanele declarate câştigătoare nu confirmă prezenţa la eveniment (nu răspund telefonic/e-mail) în termen de maximum 3 zile de la data afişării rezultatului concursului, premiile câştigate de persoanele în cauză se vor anula.
7. Premii:
Premiile acordate constau în:

Premiul special pentru talent: 1.Un voucher în valoare de 1000 lei pentru consultaţii şi investigaţii în cadrul clinicii Pediatrica, valabil un an de zile, 2.Imprimarea desenului pe un RollUp şi plasarea acestuia la intrarea in clinică termen de o lună.

Premiul pentru popularitate: Un voucher în valoare de 500 lei pentru consultaţii şi investigaţii în cadrul clinicii Pediatrica, valabil un an de zile.

Premiul pentru 12 desene selectate prin extragere la sorţ: Crearea calendarului Pediatrica pentru anul 2019, cu includerea desenelor selectate prin extragere. Şi alte mici surprize de care veţi putea beneficia numai dacă veţi fi prezenţi la evenimentul din data de 01.06.2018

Premiile vor fi acordate celor 14 câştigători sub condiţia ca aceştia să nu fie descalificaţi ca urmare a nerespectării prezentului regulament.

ATENŢIE! Locurile sunt limitate! Vor fi acceptate în concurs pînă la 100 de desene!
8. Protecţia datelor personale: Organizatorul nu are ca scop strângerea şi utilizarea datelor cu caracter personal în cadrul acestui concurs. Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant îşi dă acordul, în mod expres şi neechivoc.
Organizatorul va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale Câştigătorilor şi le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament. Participanţii au dreptul să refuze, în orice moment, în mod gratuit şi fără nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat în legătură cu participarea la concurs să fie prelucrate în scop de marketing direct sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop. Participanţii au dreptul să se opună prelucrării datelor cu caracter personal în orice moment, din motive întemeiate şi legate de situaţia personală.
9. Litigii:
• Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă.
• Organizatorul nu îşi va asuma nicio răspundere cu privire la pretenţiile terţilor sau ale instituţiilor asupra premiilor câştigate de către participanţi.
10. Contact:

Pentru mai multe informaţii referitoare la concurs, vă rugăm să vă adresaţi echipei de organizare.Tel.022911500 / 067396664.

Vă dorim mult succes în concurs!!!

Posted in Noutăți by admin